Önling

Önling laver unik Nordisk strikdesign og Slow fashion

Önling blev skabt i 2015 af Katrine Hannibal og Lotte Ronan, med det formål at skabe vores kunders yndlingstøj. Det er vores overbevisning, at kvinder bruger 20% af deres garderobe 80% af tiden – dette er hendes yndlingstøj, som hun bruger igen og igen i mange forskellige sammenhænge. Önling er grundlagt med det formål at kreere de 20% af din garderobe, som er dit absolutte yndlingstøj. Som navnet Önling viser, er det en målsætning vi tager seriøst.

“Vi vil designe dit yndlingstøj – og du kan selv være med til at skabe det”

Vi tror på klassisk design, bæredygtig produktion, naturlige materialer samt lang levetid. Disse værdier gennemsyrer alt hvad vi laver og designer – om det er en skjorte i økologisk bomuld eller en strikkeopskrift til en sweater, som du selv strikker, og som du kan eje og elske de næste 20 år.

Vi designer strikkeopskrifter til håndstrik i Nordisk stil og vi producerer egne bæredygtige garner på et familiedrevet spinderi i Italien – alt sammen ud fra det princip at for at det kan blive dit yndlingstøj, skal det være lavet af gode, naturlige materialer.

Önling skaber tøj og garn med holdning

Vores passion for bæredygtig tøjproduktion, omfatter helt naturligt strik og garn, som er en naturlig forlængelse af alt hvad vi står for. Uld er et fornybart materiale, og når vi producerer maskinstrikket tøj, bruger vi udelukkende garn fra fabrikker, som kan spore ulden helt tilbage til det enkelte får på den enkelte mark, og som kan stå inde for, hvordan fåret er blevet behandlet og ulden fremstillet.

Når uld bruges til håndstrik, bliver det bæredygtigt på sin helt egen måde. Når du med egne hænder og strikkepinde producerer din nye yndlingsbeklædningsgenstand, sker det med minimal påvirkning af miljøet. Helt uden udledning fra produktion og forurening fra emballage og transport. Og levetiden på smuk beklædning produceret af dig selv er meget lang.

Önling producerer og sælger egne garner, som er produceret på et familiedrevet garnspinderi i Italien. Garnet er bæredygtigt produceret og svarer til økologiske standarder og har følgende certifikater: Defra Animal Welfare, Caregora (angora), NWD integrity program (wool) / Sustainawool, TF Traceability & Fashion / Tessile & Saltute / REACH, Origine Preferenziale / Preferential Origin.

Under overskriften “Håndstrikket i Danmark”, kan alle vores klassiske, Nordiske strikkedesigns, også blive dine, selvom du ikke kan strikke. Vi samarbejder med en række dygtige håndstrikkere i Danmark, som håndstrikker efter ordre.

Kontakt

21252525

info@oenling.com

https://oenling.com

Rosenkæret 14 2
2860 Søborg

Danmark

Følg os