Önling

overskrift

Find os på stand B1

Önling laver unik Nordisk strikdesign og Slow fashion

Önling blev skabt i 2015 af Katrine Hannibal og Lotte Ronan, med det formål at designe vores kunders yndlingsstrik. De ting, som du bruger igen og igen, i mange forskellige sammenhænge, fordi de får dig til at føle dig godt tilpas og er alsidige og klassiske i deres udtryk.

“Som navnet Önling viser, er målsætningen om at lave dine yndlings-designs, noget vi tager seriøst”

Vi tror på klassisk design, bæredygtig produktion, naturlige materialer samt lang levetid. Disse værdier gennemsyrer alt hvad vi laver og designer. Vores strikkeopskrifter til håndstrik er i en Nordisk, klassisk stil, og vi producerer egne, bæredygtige garner på et familiedrevet spinderi i Italien – alt sammen ud fra det princip, at for at det kan blive dit yndlingstøj, skal det være lavet af gode, naturlige materialer.

Vi designer strikkeopskrifter til håndstrik i Nordisk stil og vi producerer egne bæredygtige garner på et familiedrevet spinderi i Italien – alt sammen ud fra det princip at for at det kan blive dit yndlingstøj, skal det være lavet af gode, naturlige materialer.

Önling skaber tøj og garn med holdning

Vores passion for bæredygtig tøjproduktion, omfatter helt naturligt strik og garn, som er en naturlig forlængelse af alt hvad vi står for. Uld er et fornybart materiale, og når vi producerer maskinstrikket tøj, bruger vi udelukkende garn fra fabrikker, som kan spore ulden helt tilbage til det enkelte får på den enkelte mark, og som kan stå inde for, hvordan fåret er blevet behandlet og ulden fremstillet.

Når uld bruges til håndstrik, bliver det bæredygtigt på sin helt egen måde. Når du med egne hænder og strikkepinde producerer din nye yndlingsbeklædningsgenstand, sker det med minimal påvirkning af miljøet. Helt uden udledning fra produktion og forurening fra emballage og transport. Og levetiden på smuk beklædning produceret af dig selv er meget lang.

Önling producerer og sælger egne garner, som er produceret på et familiedrevet garnspinderi i Italien. Garnet er bæredygtigt produceret og svarer til økologiske standarder og har følgende certifikater: Defra Animal Welfare, Caregora (angora), NWD integrity program (wool) / Sustainawool, TF Traceability & Fashion / Tessile & Saltute / REACH, Origine Preferenziale / Preferential Origin.

Under overskriften “Håndstrikket i Danmark”, kan alle vores klassiske, Nordiske strikkedesigns, også blive dine, selvom du ikke kan strikke. Vi samarbejder med en række dygtige håndstrikkere i Danmark, som håndstrikker efter ordre.

Messetilbud

Se alle messetilbud

Önling har ikke oprettet nogen messetilbud endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.