Hyggerier.dk

overskrift

Find os på stand G4

Velkommen hos Hyggerier – Danmarks hyggeligste hobbybutik på nettet. På vores stand finder du vores håndlavede, ergonomiske hæklenåle i træ; det sødeste, fineste og pæneste praktiske tilbehør til dine kreative stunder. Og så har vi – måske – Danmarks største udvalg inden for Sashiko broderi.

De fleste kender os for de smukke, håndlavede hæklenåle i træ, som Hr. Hyggerier – Thomas – har designet og som han nænsomt drejer, sliber og polerer i vores eget lille værksted på Sydsjælland. Hver og en. Nålene laves typisk på bestilling, men på messer har vi altid et lille udvalg med, som du kan købe på standen og få med hjem med det samme. Ser du ikke lige præcis den nål du gerne vil have, hjælper vi dig gerne med at konfigurere din bestilling, som vi eftersender, fragtfrit, når Thomas har haft mulighed for at lave den.

Smukt tilbehør fremmer kreativiteten og inspirerer til nye projekter. Og så ser det forbandet godt ud på dine instagram-billeder. Fru Hyggerier – Daisy – udvælger det tilbehør vi fører efter hvad hun selv ville elske at have i sin tilbehørspung. Smukke sakse, smarte læderarmbånd med lineal, nåle-etuier, nålepuderinge osv., vi har rigtig mange fine og smarte must-haves til din tilbehørspung.

Interessen for sashiko broderi er opadgående i Danmark i disse år, og vi har – måske – Danmarks største udvalg i sashiko broderigarn, kits med små og store projekter, reparationskits til jeans, tilbehør osv. Vi kalder sashiko for “det sociale broderi”, fordi teknikken i sashiko er relativt simpel, og mønstrene er gentagende og geometriske, og dermed, når du først er kommet godt i gang, så kører det derudaf, og du kan nemmere snakke og hygge samtidig med at du broderer.

Som noget nyt har vi også taget en smule Kogin broderikits hjem, for at se om der er interesse for denne type japansk broderi, som er geometriske mønstre, som broderes i vandrette rækker.

Messetilbud

Se alle messetilbud

Hyggerier.dk har ikke oprettet nogen messetilbud endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.