Garna

overskrift

Find os på stand B2

GARNA er skabt på kærlighed til garn af den ypperste kvalitet. Vi er en familiedrevet virksomhed med passion for kvalitet og forkælelse.

GARNA er en webshop og butik på Ærø med 100% naturlige produkter. Ingen kunststoffer. Og kun de allerbedste fibre: Cashmere, Camel, Alpaca, Mohair, Merino, Yak og silke. Ren luksus!

Vores garn er produceret i Italien og er håndplukket fra nogle af de bedste producenter, der findes på markedet. I Italien er garn og tekstiler af høj kvalitet en tradition, der rækker langt tilbage i historien. Det er et vartegn både i Italiensk tøj og design. En undtagelse herfra er vores Alpaca garn, som vi henter i Peru – Alpacaens hjemland!

Netop traditionen og historien er en kerneværdi hos os. Navnet GARNA har vi hentet af det gamle proto-germansk udtryk for garn, og det står for vores kærlighed og fascination af det historiske.

Glæden ved natur og tradition afspejler sig i vores farvepalet, som indeholder både naturfarver, klassiske farver og strejf af farver, der trender lige nu.

Med GARNA ønsker vi netop at knytte vores glæde ved natur, tradition og kvalitet sammen til et lille univers af luksus, som vi gerne vil dele med dig.

Vi glæder os meget til at møde dig 🤗

Messetilbud

Se alle messetilbud

Garna har ikke oprettet nogen messetilbud endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.