Frisenvang

overskrift

Find os på stand C4

Besøg Frisenvang på stand C5

Frisenvangs alpaka garn er fantastisk blødt strikkegarn håndspundet af 90-95% Baby-alpakauld og 5-10% af det meget ekslusive Royal-alpakauld.  Vores alpakagarn produceres af en lille gruppe håndværkere i Marcapata i Perus Andesbjerge i et samarbejde uden mellemmænd. Produktionen af Frisenvang garn bevirker bl.a. at 30 børn har fået en skolegang og dermed bryder den sociale arv ved at få en uddannelse.

Frisenvangs sortiment tæller naturfarvet garn samt plantefarvede garner håndfarvede med planter og urter fra Andesbjergene.  Garnet er produceret efter gamle og økologiske metoder nedarvet gennem utallige generationer.

Det håndspundne garn er egnet til både strikning, hækling, knipling og vævning.

Glæder os til at få besøg på stand nr. C5. Her kan du opleve hvor unikt og blødt håndspundet Royal/alpakauldgarn er og kan blive inspireret til dit næste projekt. Vi har strikkesæt til både børn og voksne samt kit til sjaler, tæpper, tørklæder og meget mere. På standen finder du desuden et udvalg af smukke bløde  tørklæder, plaider og slag til nedsat pris, alt vævet i 100% babyalpaka.

Hold øje med programmet i Filmfidusen hvor Marianne Frisenvang holder foredrag og med sin dokumentarfilm tager dig med på besøg hos Alpakaavlere i Peru samt det lille værksted i Marcapata.