Design by Trine eger Nielsen

Her på standen lever strikke-drømmene

Jeg er foredragsholder, Strikdesigner og forfatter til bogen ‘Jorden rundt med mine strikkepinde, New Zealand’. Bogen er lavet ud fra min strikkerejse til New Zealand som var springet ud i min drøm om at rejse, strikke, skrive, holde foredrag, undervise, mv.

I Filmfidusen kan du få en lille smagsprøve på mit foredrag om min rejse til New Zealand. Et foredrag om uld, garn og strik, om at gå hele vejen og gøre drømme til virkelighed samt en masse om smukke fantastiske New Zealand.

På standen kan du også købe garn, bla super lækkert  Mohair fra New Zealand. Min søster Lone og jeg har sammen etableret garnfirmaet ‘Yarns by Eger’ hvilket også er en gammel drøm om at arbejde sammen om Garn.

Yarns by Eger holder til i Frk. Sibbes Gårdbutik ved Skælskør. Udover Mohair fra Touch Yarns har vi også Sock Yarn fra Hedgehog fibres samt sommeruld og midnattssol fra Camarose.

SÅ på denne stand kan du finde spændende garn, opskrifter og masser af inspiration. Og sidst, men ikke mindst, booke mig til et foredrags arrangement.

Vi ses

Find os på stand: P14

overskrift

Kontakt

Design by Trine Eger Nielsen

overskrift

Trine Eger Nielsen

overskrift

53 83 22 16

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift