Se video fra intromøde

apr 16, 2021

Det var dejligt at se, så mange af jer ved vort sidste webinar, der informerede om, hvordan du opretter din profil på hjemmesiden.

Nu har de fleste fået oprettet en profil på http://www.syogstrik.dk/ – og tiden er inde til at vise de besøgende ”hele kagen” – nemlig alle jeres skønne kvalitetsprodukter – og hvorfor de lige skal shoppe hos jer!
Psst….hvis du endnu ikke er blevet oprettet, eller er løbet sur i forsøget på at gøre det, så skriv til os – vi hjælper gerne! Du kan også gense webinaret herunder.

I næste afsnit vil vi vise, hvordan I opretter jeres produkter under profilen – og så skal vi i gang med at dele på de sociale medier – HURRAH! For når først vi viser alle jeres fine kvalitets produkter, bliver det super interessant at surfe rundt på siden og dermed blive inspireret til at forsætte ud til jeres sider.

Da vi mødtes sidste gang, nævnte nogle af jer, at der stod TILBUD flere steder på siden – vi vil gerne sætte en fed streg under, at det er så absolut ikke den profil, messen har! Vi har derfor ”luget” ud og skiftet ordet ud med produkter! Vi ønsker frem for alt kvalitet i stedet for kvantitet på Sy&Strik!

Salget af voucher/billetter er godt i gang – og det er SÅ positivt at se, at der er ”liv” derude, og at de besøgende virkelig viser interesse – der bliver solgt billetter hver dag, selv om der endnu er 5 måneder til messen.

Der er også flere af jer, der har bestilt de 50 billetter, som vi har tilbudt jer til markedsføring af jeres butik – skynd dig, hvis du endnu ikke har fået bestilt dem – du kan gøre det HER! Husk, du skal ikke have penge op af lommen – vi sender dig et link til dine billetter – se hvordan det fungerer i videoen herunder.

Vi har planlagt disse små intromøder med jævne mellemrum, og det næste webinar kommer til at foregå den 22. april kl. 9.00 – og du vil få tilsendt et link umiddelbart inden, vi skal mødes. Du må meget gerne melde din deltagelse HER – og sætte et stort X i kalenderen.

Tidsplan:

Kl. 9.00 – 9.30 intro til Sy&Strik ved Hanne samt Johannes fra Udstillerguiden.
Kl. 9.30 – 10.00 spørgsmål fra udstillerne.

Vi ønsker dig en dejlig weekend, og glæder os til at se dig!