Inventar og sociale medier

aug 27, 2021

Inventarbestilling åbner snart - og det er tid til at dele det glade budskab om messen på SoMe.

Kære Udstiller på Sy&Strik 24. – 26. september 2021

En af de nærmeste dage, vil du modtage en invitation til at bestille ekstra leveringer så som spots, tæpper etc. Borde og stole sætter vi frem til fri afbenyttelse. Hver stand er udstyret med 1 almindeligt el-stik.

Samtidig har du nu mulighed for at bestille din frokost i forvejen, så du ikke skal stå i kø under udstillingen. Det kan du gøre her:

https://flexbillet.dk/royal-stage/syogstrik-forplejning

DEL – DEL – DEL

Nu er tiden nu inde til at brede det glade budskab om messen til alle de håndarbejdsglade i Nordsjælland – derfor vedlægger vi også et opslag du kan lægge på din FB eller Instagram side. Du kan også linke til begivenheden HER eller bruge #syogstrikmedmere

Husk også at du kan linke direkte til din UdstillerSide og produkter og vise de besøgende, hvad de kan opleve på din stand.

Henvis gerne til, de besøgende kan købe billetter på www.syogstrik.dk, her kan de også se alle de mange gratis foredrag og workshops, der kommer til at finde sted.

Husk også, at vi gerne giver dig fribilletter til eventuelle konkurrencer på FB og Insta.

De praktiske oplysninger finder du på her hjemmesiden i udstilleruniverset – her kan du bl.a. se ind- og udryknings tider – hvordan du kan få 75 billetter til særpris til dine kunder og meget mere.

Tjek også gerne om dine produkter er rigtigt beskrevet under dit link som udstiller. Hvis du har brug for en plan over, hvor i hallen du er placeret, kan du få den ved at skrive til mig.

 

Vi sidder altid parat lige her til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Hent billederne ved at højreklikke og vælg “Gem som”