Infobrev: Velkomstbrev

sep 17, 2021

Kære Udstillere!Velkommen til Sy&Strik – vi glæder os til nogle dejlige, travle dage sammen med jer. Husk at bære jeres udstillerarmbånd – som I får udleveret i infoskranken – det giver nem adgang til udstillingsområdet. Hvis I trænger til at forny jeres armbånd eller har flere medarbejdere med, kommer I bare ud og får flere. Med hensyn til vores kroge (som […]

Kære Udstillere!
Velkommen til Sy&Strik – vi glæder os til nogle dejlige, travle dage sammen med jer.

Husk at bære jeres udstillerarmbånd – som I får udleveret i infoskranken – det giver nem adgang til udstillingsområdet. Hvis I trænger til at forny jeres armbånd eller har flere medarbejdere med, kommer I bare ud og får flere.

Med hensyn til vores kroge (som I kan hænge materiale op på stand væggen med) udleveres disse også fra infoskranken, husk at få noteret hvor mange I låner og leverer tilbage igen senest kl. 16.30 søndag – ellers risikerer I at blive faktureret for krogene.

I midten af hallen står der borde og stole, som I er velkomne til at låne.
Hvis du afholder workshop på din stand, skal du huske, at du selv står for tilmelding.

Du kan undgå kø og forudbestille din frokost via dette link https://event.it/royal-stage/syogstrik-forplejning, så vil vi hver dag udlevere dine forudbestilte mad fra Infoskranken. Du kan også købe din frokost i cafeen i hallen eller foyeren.

Vi har indrettet et udstillerområde, hvor I kan medbringe jeres mad og drikke og sidde i ro og fred, vi byder på kaffe, te og vand fra 11.00 – 14.00😊

På opstillingsdagen er du velkommen til at forsyne dig med frisk kaffe og te ved infoskranken, denne dag kan du kun købe din mad i cafeen i foyeren.

Alle yderligere oplysninger kan du finde på hjemmesiden www.syogstrik.dk – klik på Udstillerunivers.

Og husk hvis du mangler noget eller har spørgsmål, så er vi i infoskranken.

Velkommen og god messe Hilsen Hanne og Michael