Invitation til intromøde

mar 18, 2021

Kære udstillere - så er vi klar til at lancere hjemmesiden i morgen! Og tusinde tak fordi så mange af jer, allerede har registreret jer på siden. Det giver siden volumen – og giver forhåbentligt salg i jeres butik!

Billetsalg:

Billetsalget er også sat på nu – og vi vil gerne tilbyde hver af  jer udstillere muligheden af, at sælge op til 50 vouchers til stærk nedsat pris: 75,- kr. (normalpris 110,- kr. på nettet 125,- kr. i døren)

Læs mere om billetsystemet og voucher HER

I får link til billetter ved at bestille med jeres navn HER

Intromøde:

Vi gerne invitere jer indenfor til en nærmere præsentation af, hvordan I opretter og markedsfører jer bedst på hjemmesiden – derfor arrangerer vi et INTRO møde den 25. marts kl. 9.30 – 10.00. Mødet foregår via link til google meet (kræver ingen registrering, blot et klik på det link I modtager, når I har tilmeldt jer nedenfor.

Tidsplan:

Kl. 9.00 – 9.10 intro til Sy&Strik ved Hanne 

Kl. 9.10 – 9.20 UdstillerGuiden ved Johannes

Kl. 9.20 – 9.30 spørgsmål.

Hvis du har lyst til at deltage, kan du melde dig til HER

Intromødet vil blive optaget, så du kan se det senere, men det optages uden spørgsmålene.

Vi glæder os til at se jer på mødet!