To nye tiltag

maj 28, 2020

Vi har fået to idéer, som vi håber, I vil være med på! Formålet med begge idéer er at skabe noget trafik på www.syogstrik.dk og salg hos jer! De to idéer er: Online forårsmesse og Bliv klar til sommerferien-kits.

Online forårsmesse

Vi ved, at mange af jer havde bestilt varer hjem, som I skulle have haft med på Sy & Strik. Nogle af disse varer var måske sæsonbetonet og derfor ikke bare kan tages med til Sy & Strik i september.

Derfor har vi fået den idé at lave en online forårsmesse for Sy & Strik på den nye UdstillerGuide!

Hvad skal du gøre?

Som udstiller kan du oprette op til 3 messetilbud. For hvert messetilbud kan du vælge, om det skal på den online forårsmesse og angive et link til din webshop, hvor man kan købe varen.

På forsiden af www.syogstrik.dk laver vi en flot slider, hvor alle de mange forårsmessetilbud bliver vist.

 

Bliv klar til sommerferien

På www.syogstrik.dk vil vi lave indlæg med inspiration til at blive klar til sommerferien. Og her kan du virkelig vise alle dine flotte produkter frem!

Indlæggene skal handle om, hvad man skal have med på sommerferie, så man får den bedste kreative ferie!

Hvad skal du gøre?

Pak en kuffert, papkasse eller taske med de varer, som du synes, man skal tage med på sommerferie. Tag et billede – eller endnu bedre en kort video! – og forklar kort, hvad du har pakket og hvorfor. Måske krydret med et par forslag eller opskrifter?

Så sætter vi det flot op på hjemmesiden og deler det med messens følgere.

Hvis nogle af de varer, du viser frem, er oprettet som messetilbud på hjemmesiden, sørger vi for at linke til dem fra indlæggene. Så kan de besøgende nemt købe alle dine flotte varer og blive klar til sommerferien!

Et eksempel: Karens krea biks anbefalinger til sommerferien

Vi har lavet et eksempel på en video. Den er optaget med en iPhone i et hug. Nemt og lige til at gå til!

I den første præsenterer Karen nogle forskellige ting, man kan lave. Materialerne kan du eventuelt tilbyde som et samlet forårsmessetilbud.

I den anden video kommer der et lille bonus tip til, hvordan man kan bruge gamle stofrester.