Information til udstillere på Sy og Strik

jan 14, 2020

I år har vi lavet et samarbejde med Udstillerguide.dk. Det betyder, at vi på hjemmesiden www.syogstrik.dk får en flot og interaktiv oversigt hvor man kan søge på alle udstillere og deres messetilbud.

For jer som udstillere betyder det derfor, at I får to stande: En fysisk på Sy & Strik med mere og en online stand på www.syogstrik.dk. På jeres online stand kan I komme i kontakt med de besøgende både før, under og efter Sy & Strik med mere.

Den online stand er din markedsføringsside. Brug siden, når du annoncerer på sociale medier, at du deltagere på Sy & Strik med mere. Det trækker flere besøgende til Sy & Strik med mere – til gavn for dig og alle de andre udstillere.

Før messen kan de besøgende sidde hjemme i sofaen og glæde sig til at skulle smage og se det store udvalg af dine messetilbud. Under messen kan de nemmere få et optimalt udbytte af deres besøg, da de nemt kan finde information om din stand og messetilbud. Efter messen kan de nemt genfinde information om din stand og messetilbuddene – og nemmere købe dine produkter igen.

Dit bidrag

For at siden bliver brugbar for de mange besøgende, skal vi have dit input til siden. Vi har i det følgende beskrevet, hvordan processen er.

Vi har lavet en side på hjemmesiden, Udstillerunivers, hvor du altid kan finde opdateret information, how-to videoer og praktisk oplysninger. Er der noget, du er i tvivl om, kan du altid kontakte Udstillerguide.dk – så hjælper de dig videre! Du kan kontakte dem på eller 40869895.

1. Register dig som udstiller

Du skal derfor tilmelde dig som udstiller på siden. Det koster 315 kr ekskl moms. Beløbet betales med betalingskort ved registrering.

Ved registrering angiver du et brugernavn og et password til Udstillerguiden på www.syogstrik.dk. Efter 10-15 min virker dit login til siden.

Du kan se en video af, hvordan du gør her.

Du kan registrere dig her.

2. Opret din udstillerside

Du kan oprette en udstillerside, hvor du kan præsentere din stand. På denne side bliver alle dine messetilbud også vist.

Du skal angive et logo (min 400x400px), et headerbillede (min 1600×700 px) og en beskrivelse af din stand. Du kan nemt beskære billederne, når du uploader dem, hvis de ikke har den rigtige dimension. Du kan også angive kontaktinformationer, hvis du ønsker det. Disse bliver vist på din udstillerside også.

Du kan se en video af, hvordan du gør på her.

3. Opret dine messetilbud

Du kan oprette op til 3 messetilbud, som du har med på Sy & Strik med mere. Det giver dig mulighed for at vise de besøgende, hvad de kan gøre af gode handler på din stand. Udvælg derfor de 3 produkter, som du helst vil promovere og opret dem som messetilbud.

Messetilbuddene vises både på en samlet oversigt over alle messetilbud og på din udstillerside.

For hvert messetilbud skal du uploade et produktbillede (min 400x400px), et headerbillede (min 1600×700 px) og en beskrivelse. Du kan nemt beskære billederne, når du uploader dem, hvis de ikke har den rigtige dimension.

Der er en video, der viser processen her.

4. Bestil inventar- og service

Når du er logget ind på www.syogstrik.dk kan du også bestille inventar- og service. Du kan redigere bestillinger helt frem til deadline. Derefter bliver de låst og kan ikke ændres.

Der er en video, der viser processen her.

Deadlines

Der er følgende deadlines i forbindelse med at oprette brands og gin, tonics og/eller udstyr på Udstillerguiden for Copenhagen Gin fest:

20. februar: Registrering til Udstillerguide åbner. Du kan efter registrering oprette din udstillerside og messetilbud.

1. marts: Inventarbestilling åbner. 

15. marts: Inventarbestilling lukker

27.-29. marts: Sy og Strik afvikles på Royal Stage

Til de hurtige!

Er du hurtig til at få oprettet din udstillerside og messetilbud, bliver du eksponeret mere på hjemmesiden overfor de besøgende! Det trækker flere besøgende til din stand.

Så jo før du opretter din udstillerside og messetilbud – jo mere bliver dine brands og produkter eksponeret!

For udstillere

Når du går ind på syogstrik.dk er der en knap til information for udstillere i bunden af siden. Her kan du altid holde dig opdateret og finde svar.

Du finder også her links til oversigterne over udstillere og messetilbud. Så kan du se, hvordan dine sider ser ud, før oversigterne bliver offentliggjort på hjemmesiden.

Oversigterne  finder du her:

Udstillere: https://syogstrik.dk/udstillere
Gins: https://syogstrik.dk/gins

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål om selve messen, så kontakt Sandra, Royal Stage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til Udstillerguiden, så kontakt dem på eller 40 86 98 95. De sidder klar til at hjælpe dig!